Nöjda utställare

Träffa utställare på Bo & Bygg

Läs om varför företag väljer att ställa ut och fokusera på ett deltagande på Nordens ledande boendemässa.

ENIVA

"Det är självklart att vi är med på Bo & Bygg! Här möter vi vårt kundsegment och bokar hembesök. Under 2019 hade vi även föredrag på scen och var rådgivare på Rådgivningstorget. Vi är otroligt nöjda med vår medverkan och kommer att fortsätta att hålla i både föredrag och personliga rådgivningar."
Jonas Andersson, marknadsansvarig

Älvsbyhus

"2019 fyllde Älvsbyhus 75 år och Bo & Bygg gav oss ett bra tillfälle att visa upp vårt jubileumshus Modern 129. Vi är med för att stärka vårt varumärke, hitta nya kunder och sälja fler hus. Bo & Bygg är helt klart rätt forum för oss. Många av besökarna är intresserade av att bygga hus och det är de kunder vi är ute efter."
Sofia Lundberg, marknadsansvarig

Boo Energi

"Bo & Bygg är en jättebra plats att synas på och vi träffar vår målgrupp. Under 2019 års mässa valde vi även att hålla föredrag och vara rådgivare på Rådgivningstorget för att det är en väldigt bra möjlighet att synas och höras mer på, och de chanserna måste man alltid ta."
Fredrik Heleander, vd

Villa Varm

"För oss är Bo & Bygg jätteviktig eftersom vi sitter uppe i Piteå. Vi utökar även vår medverkan genom att hålla föredrag och ge personlig rådgivning på Rådgivningstorget. Besökare kommer förbi oss efter en föreläsning vilket är roligt och vi skapar även ett mervärde både till arrangör och besökare genom utökat deltagande."
Helena Sundström, marknadschef

Byggingenjörsbyrån

"Vi är med på Bo & Bygg för att det är den största arenan för vår kundgrupp. På 2019 års mässa gick det dessutom bättre för oss än de två senaste åren! Vi hade betydligt fler kvalitativa samtal med personer som var i byggfasen, och under varje föreläsning jag höll i var det fullsatt samt att det blev kö i vår monter efteråt. Så jag rekommenderar föreläsning som forum för utställare som är med."
Johan Grufman

Villaägarna

"Vi är med på Bo & Bygg för att träffa våra medlemmar som är intresserade av att utveckla sina hem, och även för att hitta nya medlemmar som är på väg in i ett hus. Bo & Bygg är en bra mötesplats för den som vill förnya sitt boende eller ska kliva in i ett nytt boende."
Madeleine Björninger, marknads- och försäljningschef

Ekstrands

"Vi är med på Bo & Bygg för att få möjlighet att visa upp våra produkter för konsumenten. Vi vill att de verkligen ska få känna och klämma på våra dörrar och fönster. Det är en sak att se bilder på webben och en helt annan att få se dem i verkligheten, känna på kvaliteten, se designen på nära håll och förstå vårt koncept."
Göran Bäckåker, sälj & marknad

Contura

"Bo & Bygg är en bra marknadsplats för oss att träffa våra slutkonsumenter på. I Sverige är det den största mässan vi är med på. Det viktigaste vi gör här är att visa upp vårt varumärke för kunderna."
Mattias Nilsros, försäljningschef Sverige

Go to bed

"Här får vi chans att bygga upp vårt varumärke och visa att vi är en aktör i branschen. Bo & Bygg är ett bra och etablerat forum, en av de mässor som är bäst för vår typ av produkter och är ett bra köptillfälle för konsumenter. Det finns bra erbjudanden och möjlighet att jämföra olika leverantörer."
Simon Glimtoft, grundare

Soulosofie

"Jag tycker att det är bra att Bo & Bygg är en mässa som har hela spannet när det gäller hemmet. För oss är det väldigt roligt att möta slutkunderna på Bo & Bygg. Vi har bara ett showroom annars och inte egna butiker. Här kunde vi visa hela vårt koncept. Vi arrangerade det som en sorts pop-up-butik och sålde mycket på plats."
Sofie Gunolf, vd