Älvsbyhus Modern 129

Välkommen in!

Älvsbyhus bygger upp jubileumshus

Sveriges största småhustillverkare Älvsbyhus fyller 75 år och firar med att bygga upp sitt jubileumshus Modern 129 på Bo & Bygg. Huset blir det största som hittills byggts upp på mässan.

 

 

Som besökare är du välkommen in i Modern 129, som har utvecklats tillsammans med arkitekter där man testar nya visuella exteriöra lösningar och utvecklar en mer modern planlösning. Huset har satts ihop av sex moduler som byggts på husfabriken i Bjärnum.

Varför bygger ni upp ett hus på mässan?
– Detta är vårt sätt att bygga vidare på det förtroende som över 42 000 kunder visat oss genom åren, och samtidigt fira vårt 75-årsjubileum som hustillverkare. Vi vill dessutom kunna visa upp ett helhetskoncept vad gäller framtidens boende, där alla ingredienser inklusive energi, miljö och hållbarhet ingår, säger Jens Sundström, produktutvecklingsansvarig på Älvsbyhus.

Vad erbjuder ni besökarna på plats?
– Förutom att vi erbjuder besökarna en möjlighet att besöka vårt hus på plats och prata med våra duktiga säljare, så kommer vi att visa upp vårt nya husbyggarverktyg där du kan designa ditt Älvsbyhus online. Vi erbjuder även barnpassning så att föräldrar har möjlighet att i lugn och ro besöka vårt visningshus, klämma och känna samt ställa frågor om våra hus.

Vilka besökare hoppas ni få träffa?
– Vi bygger hus för alla familjer, inte bara kärnfamiljen. Vi hoppas få träffa på allt från barnfamiljer som behöver gott om plats till äldre par som kanske sneglar mer på mindre husmodeller eller fritidshus.

Älvsbyhus, som är en av Bo & Byggs trogna utställare, kan stoltsera med att ha Sveriges nöjdaste kunder enligt NKI (nöjd kundindex) samt är Sveriges största småhustillverkare sedan 19 år tillbaka.