Badrumsrådgivning

Badrumsrådgivning

Träffa badrumsexperten för hjälp med renovering och planering av badrum

Planera ditt nya badrum med vår badrumsexpert Tore Söderberg! Han finns på Rådgivningstorget (A18:31) varje dag och hjälper dig med allt ifrån ritning till svar på dina frågor om badrumsrenovering.

Bokning av rådgivning
Boka en 20 minuters sittning. Rådgivningen är gratis vid bokning på plats samma dag. Det finns bara en plats per tillfälle. Du kan även säkra din personliga rådgivningstid genom att köpa en garantiplats online för endast 100 kr.

Tores snabba tips!

  • Våga vara personlig, väljer man en modern bas kan man bryta av med en gammal byrå.
  • Tänk igenom först – vill ni verkligen ta bort badkaret?
  • Glöm inte ljuset, det är ljuset som avgör hur vi uppfattar rummet.

– Det är viktigt att badrummet håller över tid och att det är ett rum som man verkligen trivs i. De flesta badrum är planerade enbart för att vara praktiska. Men för att det också ska vara harmoniskt och trivsamt måste man verkligen tänka till innan man startar renoveringen. I ett badrum måste det planeras in luft och rymd, till skillnad mot ett kök, där man önskar så mycket förvaring som möjligt, berättar Tore.

Inför rådgivningen
Inför besöket är det bra om du har med dig skisser och bilder, särskilt en måttskiss är bra, ju mer exakt desto bättre. Välkommen att boka din badrumsrådgivning på plats samma dag eller boka en garantiplats online.