Snickarhörnan

Minibyggarna

Snickrande och pysslande för barnen

För våra minsta besökare på Bo & Bygg finns Minibyggarna, en alldeles egen plats för snickrande, hamrande och skapande. Här får barnen använda sin kreativitet och arbeta med återvunnet material och spillbitar från mässan för att skapa från fantasin. Verktyg, pyssel och material finns på plats och självklart får alla ta med sig sin skapelse hem.

Har du en minisnickare i familjen? Låt barnen besöka Snickarhörnan för att såga, hamra, limma, spika, skruva, måla och pyssla!

I intilliggande aktivitetsytan Drömboendet får barnen slå sig ner vid ritbordet och rita sitt framtida, nuvarande eller drömboende. Hur kommer de att vilja bo i framtiden när de är vuxna? Hur bor de idag? Här får barnen rita, färglägga och måla upp sitt boende eller sitt framtida boende. Den färdiga teckningen får självklart tas med hem eller sättas upp på väggen för att inspirera mässans besökare.

Aktiviteten är öppen för alla barn under hela mässan och kostnadsfri. Vi vill däremot poängtera att barnpassning inte är inkluderat i aktiviteten, utan föräldrar måste på eget ansvar passa sina barn i aktivitetsområdet.