Rådgivning

Rådgivningstorget

Personlig rådgivning med våra experter

Missa inte chansen att få personlig rådgivning på Bo & Bygg. Boka en 20 minuters sittning och prata om din utmaning eller dröm med våra kunniga experter på Rådgivningstorget A18:31. Rådgivningen är gratis vid bokning på plats. Om du vill säkra din plats kan du köpa en garantiplats online för endast 100 kr.

Rådgivning inom vad?

Vi har flera olika experter på plats som kan svara på dina frågor och hjälpa dig med planering, materialval och mycket mer. Ämnena som du kan få rådgivning inom är: renovering, husbygge, badrumsplanering, inredning, färgsättning, energi, isolering, elinstallationer och trädgård.

Inredning

Monica Karlstein och Isabelle McAllister är inredarna som kan hjälpa dig med alla frågor om inredning, färgsättning och möblering.

Se schema för rådgivningen längre ned på sidan.

Renovering & bygg

Björn Christiernsson, Mackan Nylén och Pirre Starrin är bygg- och renoveringsexperterna som kan hjälpa dig med alla frågor om ditt byggprojekt och dina renoveringsplaner.

Se schema för rådgivningen längre ned på sidan.

Trädgård

Linda Schilén är trädgårdsmästaren som kan hjälpa dig med alla frågor om trädgård, plantering och växter.

Se schema för rådgivningen längre ned på sidan.

Byggnadsvård

Erika Åberg är byggnadsantikvarien som kan hjälpa dig med alla frågor om hur du bevarar, vårdar och tar bäst hand om äldre möbler och byggnader.

Bygga hus

Hustillverkarna Villa Varm och Myresjöhus hjälper dig med alla frågor rörande husbygge och projektering. Ta med dig alla dina frågor som handlar om hur du förverkligar dina husdrömmar!

Energirådgivning

Boo Energi och Storuman Energi hjälper dig med alla frågor om elavtal, energi och energiförbrukning.

Isolering

ENIVA Isolerproffs hjälper dig med alla frågor rörande isolering. Hur ska du göra och hur mycket kan du sänka din energiförbrukning? Få tips på energieffektiva lösningar med isolering.

Badrum

Tore Söderberg är vår badrumsexpert som hjälper dig med alla frågor om renovering och planering av badrum. Tore finns på plats på Rådgivningstorget varje dag från öppning till stängning.

Läs mer ➔

Elinstallationer

Mattz Birath är vår auktoriserade elinstallatör som hjälper dig med alla frågor om el och elinstallationer i hemmet. Mattz finns på plats på Rådgivningstorget varje dag från öppning till stängning.

Läs mer ➔

Inför rådgivningen

Inför ditt rådgivningspass är det bra om du har med dig skisser, bilder och ritningar för att enkelt och tydligt kunna förklara ditt projekt, din utmaning eller dröm. Det här hjälper våra experter att ge dig bästa möjliga rådgivning.

Boka rådgivning

Om du vill säkra din plats hos en av våra rådgivare en specifik dag och tid kan du köpa en garantiplats online för endast 100 kronor. Onlinebokningen av garantiplats stänger klockan 08 varje morgon för den valda dagen. Kryssa i "Vill du boka rådgivning" på biljettsidan för att välja den rådgivning du vill boka.

Gratis rådgivning

Rådgivningen är gratis vid bokning på plats samma dag hos värdinnan på Rådgivningstorget, monter A18:31.

Det finns bara en plats per tillfälle. Först till kvarn gäller om tiden inte är bokad i förväg.