Bygg i limträ!

Branschorganisationen Svenskt Träs experter har samlat ihop några handfasta tips och guider för dig som vill förlänga utesäsongen, ta dig an ett nytt projekt tillsammans med familjen eller bara har tiden och lusten att skapa en yta för avkoppling i trädgården. Limträ är ett av de starkaste konstruktionsmaterialen som finns i förhållande till sin vikt men det är även formbart och passar den som vill satsa på ett förnybart, formstabilt och beständigt material med en robust och modern känsla.

Skapa med ett hållbart och vackert material från de svenska skogarna, som när du ledsnat faktiskt kan bli till något annat.

Robotgräsklipparskydd Svenskt Trä

Robotgräsklipparskydd!
Hur bor din gräsmattas bästa vän? Ge din robotgräsklippare ett grönt tak över huvudet och ett skydd mot väder och vind i limträ. Ett cirkulärt, vackert och robust material från de svenska skogarna!

Bygg ditt egna robotgräsklipparskydd »

 


Tvättställning Svenskt Trä

Torkställning!
Försöker du också gömma torkställningen i ett hörn av trädgården? Med våra tips kan du bygga en torkställning limträ som inte behöver skylas, och som dessutom bara blir vackrare med åren. Ett cirkulärt, vackert och robust material från de svenska skogarna!

Bygg din egen torkställning »

 


Gunga Svenskt Trä

Limträgunga!
Med en gunga i limträ får barnen ett hållbart och snyggt tillägg i trädgården. Varför inte bygga tillsammans? Följ Svenskt Träs tips och skapa i limträ. Ett cirkulärt material, vackert och robust från de svenska skogarna!

Bygg en gunga »

 


Drivbänk Svenskt Trä

Drivbänk!
Starta odlingssäsongen tidigt och förodla dina kryddor i en drivbänk av limträ. Det finns många skäl till att använda limträ, men inte minst så är det ett cirkulärt, vackert och robust material från de svenska skogarna!

Bygg en drivbänk »

 


Svenskt Trä