Trärådshuset

Bygga till, bygga om, bygga nytt

Är du en av dem som har blivit med sommarstuga det senaste året? Eller vill addera på huset hemma? Med branschorganisationen Svenskt Träs verktyg Trärådhuset kan du få hjälp med konstruktionsdetaljer, designa med trä i designverktyget – interiört eller exteriört. Här finns det mesta om bygglov, virkesdimensioner och kvaliteter för virke, skruv, spik och beslag. Dessutom kan du hitta många intressanta tips för dina projekt i trädgården.

Trärådhuset är verktyget för dig som vill bygga om och designa rätt med trä! Här hittar du CMP-Panelväljare, konstruktionsexempel, skapa något unikt i designverktyget, lär dig allt om dimensioner och kvaliteter, beräkningsverktyg, lär dig om bygglov och se byggtips för trädgården.

Till Trärådhuset från Svenskt Trä »

Trärådhuset är en webbapplikation från branschorganisationen Svenskt Trä för dig som är mån om att bygga rätt. I Trädrådhuset kan du få hjälp med relevanta konstruktionsdetaljer, du kan designa med trä och skapa något unikt med färg och form i vårt designverktyg – interiört eller exteriört. Få information och lär dig det mesta om bygglov samt även få exempel på virkesdimensioner och kvaliteter för virke, skruv, spik och beslag. Dessutom kan du hitta många intressanta byggtips för dina byggprojekt i trädgården. Trärådhuset är anpassad för smartphones och surfplattor för att det ska vara enkelt för alla byggare att använda den – även direkt på byggarbetsplatsen.

Svenskt Trä